Mavedans lena astrid


 [bazar] [shows og polterabends] [undervisning] [om lena] [galleri] [sitemap] [homeDK] [UK]

SHOWS med MAVEDANS, BOLLYWOOD og HULA

Et show med mavedans, bollywood eller hula er et festligt indslag til polterabend, julefrokost,  fødselsdag, firmafest eller jubilæum. Blidt, sensuelt, graciøst og energifyldt! En eksotisk og farvestrålende oplevelse, der fanger tilskuerens opmærksomhed fra første sekund.

Lena Astrid vandt Danmarksmesterskabet i mavedans i 1999, har optrådt med mavedans i over 15 år, og har sit eget ensemble; Sirocco, - Copenhagen Oriental Dancers, som i 2005 vandt den internationale mavedanserkonkurrence for grupper i Berlin. Lena leverer et professionelt show som solist eller med ensemble! Et show varer oftest 10-15 minutter, men kan også vare 1 time og evt. inkludere undervisning af festens gæster.

Lena & Sirocco tilbyder shows, polterabends, teambuilding og firmamotion med mavedans, mellemøstlig folklore dans, Bollywood (Indisk filmdans), samt Hula-dans fra Hawaii og Tahiti. Der er også mulighed for at få en kvindelig tablaspiller med ud. Ring og fortæl om dine ønsker, så planlægger vi det sammen. 

"Hej Lena,
Du skal have en kæmpe ros for din optræden og undervisning til vores Hawaii-fest. Det var en sand fornøjelse og der blev talt varmt om oplevelsen fra alle efterfølgende! Du var lige tilpas afslappet og professionel, så alle fik noget ud af det – faktisk blev sangen fundet på youtube og danset senere på aftenen! At der var nogle, der kunne huske en tekststreng fra sangen var jeg meget imponeret af!
Jeg vil klart anbefale dig til andre, hvis der engang er nogen, der spørger mig, om jeg kender nogen J
Venligst,"

Foredrag om mavedans er også er mulighed: Jeg har tidligere holdt foredragene: "Tahia Carioka - En stjerne fra mavedansens guldalder" til Stavanger Bellydance Festival og "Mavedansens Historie" på Vestjyllands højskole.

Booking og yderligere information:  Tlf.: 28961172  E-mail: lenalobo@hotmail.com

Priser:
(alle priserne er afh. af hvor i landet det er, hvilken sammenhæng og hvor mange dansere)

MAVEDANS
Én solist:
Ensemble shows: 

fra kr. 2.100,-
fra kr. 1.900,-
pr. danser

BOLLYWOOD
Én solist: 
Ensemble shows:

fra kr. 2.200,-
fra kr. 2.000,- pr. danser

HULA
Én solist:
Ensemble shows:

fra kr. 2.200,-
fra kr. 2.000 kr,- pr. danser

Show med mavedans i KÝbenhavn

"I don't want people who want to dance, I want people who have to dance". --George Balanchine

|  Sidst opdateret: 18-05-2024  |  ©copyright lobodesign 2023  |  webmaster: lenalobo@hotmail.com   |
 All rights reserved |